· maria.bergstrand
Vart är Europa på väg

Vart är Europa på väg? – 16 texter om Europa

Ny aktuell antologi i e-bokformat : Frågan vart Europa är på väg är avgörande för de demokratiska rörelserna. En våg av högerpopulism hotar våra samhällen och både militariseringen och nyliberalismen stärker sina positioner. Det finns ett behov av att analysera läget i Europa. I 16 texter diskuterar olika röster från folkrörelser och demokratiska krafter om vad som pågår i Europa. 

Medverkar i boken Domino Kai, Joakim Medin, Kajsa Ekis Ekman, Eirik Vold, Carmen Blanco Valer, Brid Brennan, Agneta Norberg, Helle Hagenau, Ellie Cijvat, Jonas Karlsson, Bodil Valero, Christina Hermansson-Placon, Gonzalo Berron, Malin Björk, Mats Wingborg, Valter Mutt och Tord Björk. Redaktörer: Ann-Margarethe Livh och Francisco Contreras 
Boken ges ut av Internationell Arena med stöd av Världsbiblioteket 

Här nedan hittar du boken i olika format: