Svalorna Latinamerika

Svalorna Latinamerika
www.svalorna.se

Svalorna Latinamerika är en partipolitisk och religiöst oberoende organisation som arbetar på gräsrotsnivå med lokala samarbetsorganisationer i Bolivia, Guatemala, Nicaragua och Peru med fokus på demokrati och påverkan, jämlikhet och hållbar utveckling. 

Svalorna Latinamerika har funnits i över 60 år. Vi har utvecklats från att vara en traditionell välgörenhetsorganisation, som skickade svenskar att bygga upp daghem i Peru, till en professionell frivilligorganisation som bedriver långsiktigt utvecklingssamarbete med lokalt anställda tillsammans med samarbetspartner på gräsrotsnivå. Istället för att stödja en stor mängd olika korta projekt samordnar Svalorna Latinamerika idag all sin verksamhet i långsiktiga program, där fokus ligger på mänskliga, demokratiska och ekonomiska rättigheter.

Praktik
Svalorna Latinamerika erbjuder utomlandspraktik i Bolivia och Peru samt på vårt kansli i Stockholm. Är du intresserad av mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och jämställdhet? Kan du spanska och vill lära dig mer om kommunikation, fotografi eller skrivande? Gå in och läs mer på www.svalorna.se/praktik 

KONTAKT
Svalorna Latinamerika
Solidaritetshuset
Tegelviksgatan 40
116 41 Stockholm
info@svalorna.se