· viktor.eckert

29/10 - Idékonferens: Den Otyglade Skönheten

Söndagen den 29 oktober bjuds det in till idékonferens i Solidaritetshuset. Med start 10.00 blir det en heldag fylld av diskussioner och samtal kring dagens politiska läge.

Vi lever i uppenbara kristider, där inte minst demokratin – med alla sina begränsningar – är hotad av högerextrema, nationalistiska rörelser och diktatoriska ledare i allt fler länder. Vi kan inte längre slå oss till ro med att vi har starka institutioner som garanterar ett visst mått av folkligt inflytande i samhället. I allt fler fall ser vi hur beslutsmakten flyttas uppåt i organisationerna, bort från dem som utför verksamheterna och har den reella kunskapen om vad som behövs för att ett samhälle ska fungera. Men hur gör vi för att förändra villkoren? Hur kan vi återta initiativet? Det vill vi diskutera med dig på denna idékonferens.
 
Konferensen är kostnadsfri, men anmäl gärna intresse till eva.nikell2@gmail.com, eftersom det kan bli fullsatt.
 
Fika och lunchmat finns att tillgå under dagen.