· viktor.eckert

2/4 - AW-kväll med Latinamerikagrupperna

Nu är det dags igen! AW-kväll med Latinamerikagrupperna är tillbaka!

Den här gången tar vi blickfånget mot den auktoritära utveckling vi ser här i Sverige i kölvattnet av Tidöavtalet. I ett panelsamtal mellan Lorena Delgado (riksdagsledamot V), Lucia Ramirez (samordnare samlingslokaler ABF Stockholm) och moderator Oscar Barajas, diskuteras denna riktning och vilka paralleller som kan dras till Latinamerikas diktaturer på 70-talet. Blåser det samma vindar nu? Vart är Tidösverige på väg? Svaret på detta får ni den 2 april! Vi inleder kvällen med en klassisk chips- och tipsrunda och tar med oss tankar och lärdomar i det efterföljande panelsamtalet. Därefter fortlöper aftonen med mingel. Dryck och tilltugg finns på plats!
 
Agenda:
17:30 - 18:15 Chipsrunda (Vad är det kanske du undrar? kom hit så får du se!)
18:15 - 19:00 Panelsamtal med Lorena Delgado, Lucia Ramirez och moderator Oscar Barajas.
19:00 - 21:30 Fortsatt mingel.

När: 2 april 17:30-21:30
Var: Solidaritetshuset
Vilka: Latinamerikagrupperna och ABF Stockholm
Varmt välkommen!
 
För mer information, se här!