· viktor.eckert

26/5 - Välkomna att fira Afrikagruppern 50 år!

I hela femtio år har Afrikagrupperna stått upp för solidariteten och verkat för en rättvis värld! Ett halvt sekel av oförtrutet arbete för mänskliga rättigheter, rättvisa, jämlikhet och för ett utbyte av erfarenheter mellan Sverige och södra Afrika. Vi på Afrikagrupperna är så glada för att få fira detta tillsammans med er alla!

Vi ser fram emot en trevlig dag med aktiviteter och inspirerande programpunkter, mingel, musik och personliga hälsningar från våra partnerorganisationer i södra Afrika, våra kära medlemmar, tidigare utsända och  engagerade vänner m.fl. Dessutom bjuder vi på tilltugg och utställning av fina fotografier och berättelser från nu och förr! 

Glöm inte att anmäla dig HÄR senast den 15 maj!

Välkommen! 

Arr: Afrikagrupperna